ΚΡΑΤΗΣΗ

Η απόσταση μεταξύ των σπιτιών και το διεθνές αεροδρόμιο του Ακτίου-Πρέβεζας (PVK – Πρέβεζα) είναι 8 χιλιόμετρα περίπου. Πριν την άφιξη, οι επισκέπτες μας θα λάβουν αναλυτικές οδηγίες οδήγησης από το αεροδρόμιο και συντονίζει τις βίλες.

Ειδικά για επισκέπτες από το εξωτερικό που φθάνουν αργά το βράδυ παρέχεται φαγητό καλωσορίσματος , το οποίο περιλαμβάνει μέλι, κομμένο σε φέτες ψωμί, βούτυρο, ψωμί, γάλα), νερό, ένα μπουκάλι κρασί καφέ.

Οι τιμές μας περιλαμβάνουν υπηρεσία καθαριότητας κάθε μέρα συν αλλαγή σεντονιών / πετσετών δύο φορές την εβδομάδα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η χαλαρή διάθεση των διακοπών στις εγκαταστάσεις μας. Ωστόσο, αν θέλετε να παρακάμψετε ή να αλλάξετε το χρόνο υπηρεσίας, θα σας ζητηθεί να μας ενημερώσετε μία ημέρα πριν ή μπορείτε να βάλετε το σήμα «μην ενοχλείτε» στην είσοδο της βίλας σας.

Ναι, μπορούμε να κανονίσουμε μεταφορά από το αεροδρόμιο με κόστος. Παρακαλούμε δώστε συγκεκριμένα αιτήματα τουλάχιστον 5 ημέρες νωρίτερα.

Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία με ορισμένους τοπικούς φορείς, και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε σχετικά με τις πλέον κατάλληλες διαδρομές ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, τις καιρικές συνθήκες, την ηλικιακή ομάδα κ.λπ.

Το check-in μετά τις 14:00 μ.μ. και check-out πριν από 11.00 π.μ.. Τόσο το check-in και check-out φορές μπορεί να ρυθμιστεί και υπόκεινται σε διαθεσιμότητα.

Μας αρέσει να έχουμε νέες οικογένειες στις εγκαταστάσεις μας, ως εκ τούτου, έχουμε εξοπλίσει κάθε βίλα με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για το μωρό: βρεφική κούνια, αποστειρωτή και μπουκάλια, ένα σύνολο σίτισης, μπάνιο μωρού. Μερικά από τα στοιχεία που παρέχονται κατόπιν αιτήματος, οπότε φροντίστε να ζητηθούν εκ των προτέρων.

Κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, σας συμβουλεύουμε να παρέχει μια εκτιμώμενη ώρα άφιξης για αφίξεις μετά τις 22:00. Το προσωπικό μας θα σας περιμένει και να παρέχει βοήθεια με τις αποσκευές και μια γρήγορη ξενάγηση προσανατολισμό των χώρων.

Κάθε βίλα διαθέτει μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να ετοιμάσετε το πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο και εκπλήξει τους φίλους και την οικογένειά σας με τις ικανότητές σας. Αλλά, αν θέλετε τα πάντα στο πιάτο σας για ξεκούραστες και ανέμελες διακοπές, έχουμε δύο επιλογές για να διαλέξετε:
Γεύματα που παραδίδονται στη βίλα από ένα τοπικό εστιατόριο
ή
Παραδοσιακά φαγητά που παρασκευάζονται από μια τοπική μάγειρας.

Αν και δεν κάνουν κρατήσεις, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ενοικιάσετε ένα αυτοκίνητο χωρίς επιπλέον κόστος.

Ναι, το WiFi περιλαμβάνεται στην τιμή.